Una recepta per tenir en qualsevol moment peix llest per a ser menjat. Molt bona per a l'estiu: "Seitó en vinagre"
Obrir i netejar els seitons. Posar una capa de seitó (amb la pell cap avall) en un bol i posar a sobre de cada seitó un terç de culleradeta de sal. Cobrir amb vinagre. A sobre posar una altra capa de seitó, més sal i vinagre. I fer capes. Treure els seitons del vinagre quan estiguin blancs i posar-los en abundant oli amb julivert i all picats.
Clica aquí per veure la publicació original al blog "Beatus Ille"
Obrir i netejar els seitons. Posar una capa de seitó (amb la pell cap avall) en un bol i posar a sobre de cada seitó un terç de culleradeta de sal. Cobrir amb vinagre. A sobre posar una altra capa de seitó, més sal i vinagre. I fer capes. Treure els seitons del vinagre quan estiguin blancs i posar-los en abundant oli amb julivert i all picats.
Clica aquí per veure la publicació original al blog "Beatus Ille"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada