Una de les geladeries més singulars que s'ha obert a Barcelona els darrers anys és la "Topping Circus" al carrer Avinyó, 27.
És un local petit però amb una tremenda riquesa cromàtica, que ens porta al món del circ.
Tenen una selecció de gelats d'uns quants sabors i una ampla gama de toppings, afegitons. Això fa que puguis tenir un gelat totalment personalitzat.
La gràcia i diferència rau en com barregen el gelat amb els topping: treballant-los sobre una pedra gelada per a mantenir la textura del producte.
Possiblement, no serem davant els millors gelats del món, però sí dels més únics.
És un local petit però amb una tremenda riquesa cromàtica, que ens porta al món del circ.
Tenen una selecció de gelats d'uns quants sabors i una ampla gama de toppings, afegitons. Això fa que puguis tenir un gelat totalment personalitzat.
La gràcia i diferència rau en com barregen el gelat amb els topping: treballant-los sobre una pedra gelada per a mantenir la textura del producte.
Possiblement, no serem davant els millors gelats del món, però sí dels més únics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada