16 de nov. 2015

La fiabilitat de Beatus Ille

Si hi sobra quelcom al món de la gastronomia és gent i publicacions amb una fama que tenen per vés a saber quin motiu.

I voldria mencionar el cas del Time Out Barcelona, una revista on, en teoria, es pot conèixer tot el que hi ha a Barcelona... Doncs bé, un consell: no li feu cas, a no ser que facin una renovació.

Per què ho dic? Molt fàcil, quina credibilitat té una publicació que afirma coses inexactes? Com! Què?

En un article sobre productes barcelonins, afirmaven que hi havia hagut un "Pastís Barcelona" que no havia tingut èxit i que ara no es trobava enlloc... Bé, com que resulta que sembla que en aquesta revista hi escriuen hipsters que només van a llocs de moda, han comès una gravíssima errada: el Pastís Barcelona existeix encara a la Pastisseria Santa Clara de Barcelona... Ho sé perquè l'he menjat i cada vegada que hi entro a la pastisseria, el veig... Sí, possiblement no és un local de moda, però aquesta pastisseria, junt amb La Colmena, són els meus dos grans referents de la pastisseria des de petit, des que hi entrava a aquests, per a mi, dos temples de mà del meu avi Jaume.

Per tant, em puc sentir orgullós de dir-vos que si voleu llegir coses sobre la Barcelona gastronòmica més autèntica, llegiu-me. Si us va la imatge, aneu al Time Out.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada