Sense cap dubte, si hi havia una cita
gastronòmica a Barcelona, havia d'haver un espai per als Food
Trucks.
És cert que a Barcelona és un fenòmen
relativament recent, però espero que esdeveniments com el Barcelona Degusta posin les bases per a que a la ciutat (i a d'altres) es
regularitzi l'activitat i es puguin veure Food Trucks
professionals... Personalment, penso que la situació legal actual fa
que els Food Trucks no siguin el que han de ser veritablement, sinó
que són les cuines amb rodes de restaurants establerts. Quan el Food
Truck sigui, per ell mateix, un negoci gastronòmic més, entrarem en
una nova etapa del que és menjar.
Vaig menjar un taco del Ceviche 103...
Em va agradar molt i, en la meva opinió, era un producte molt rodó,
amb equilbri de temperatures correcte (la carn, calenta, i les
verdures, fresques). Personalment, hagués tret els nachos
d'acompanyament i els hagués substituït per alguna altra cosa, com
arrós.
Ah! Em va decebre no trobar-me cap dels
concursants de “Cocineros al Volante” per part de “LaVermuneta” cap dels dies que hi vaig ser... Esperava que com a
guanyadors d'un programa que ha publicitat tant els Food Trucks hi
haguessin estat, com a mínim, dissabte o diumenge al matí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada