El primer cop que vaig trepitjar l'Antiga Fàbrica Damm fou en la presentació del "Plat Favorit dels Catalans", un acte en què la revista Cuina anunciava formalment que l'Escudella i carn d'olla va ser escollit pels catalans com el seu plat favorit. El Pa amb tomàquet va ser el segon classificat, amb molt poca diferència amb el primer.
Cal Blay va ser l'encarregat de preparar ambdós plats finalistes.
A més, hi va haver un seguit de productors que van apropar-nos els seus productes, com Casa Sendra, amb una magnífica llonganissa que acompanyava molt bé el pa amb tomàquet.
La Cooperativa Cadí va portar el seu cremós Petit Neu.
La Fageda era present amb els seus iogurts i confitures i una coca de iogurt amb la que s'integraven els dos productes.
Alemany va anar amb les seves mels (diferents varietats, totes elles gustoses) i uns torrons molt ben fets.
Una de les sorpreses de la nit va ser la dels calçots Cuits, que van presentar el seu producte en tempura.
I l'altra va ser Sushi Català Olga Rovira, qui es va presentar amb els seus productes en els que uneix el format sushi amb les receptes catalanes... amb sushi salat i dolç!!!
Cal Blay va ser l'encarregat de preparar ambdós plats finalistes.
A més, hi va haver un seguit de productors que van apropar-nos els seus productes, com Casa Sendra, amb una magnífica llonganissa que acompanyava molt bé el pa amb tomàquet.
La Cooperativa Cadí va portar el seu cremós Petit Neu.
La Fageda era present amb els seus iogurts i confitures i una coca de iogurt amb la que s'integraven els dos productes.
Alemany va anar amb les seves mels (diferents varietats, totes elles gustoses) i uns torrons molt ben fets.
Una de les sorpreses de la nit va ser la dels calçots Cuits, que van presentar el seu producte en tempura.
I l'altra va ser Sushi Català Olga Rovira, qui es va presentar amb els seus productes en els que uneix el format sushi amb les receptes catalanes... amb sushi salat i dolç!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada