El passat cap de setmana a la Rambla de Santa Mònica de Barcelona hi va haver una altra edició del "Tast a la Rambla".
Com sempre, grans restaurants de la ciutat van baixar al nivell del port i van portar al carrer les seves propostes, per a que la gent pogués tastar el que fan amb una versió ràpida i més econòmica del que acostumen a servir.
I, no va defraudar.
Personalment, vaig tastat us quants plats:
Com sempre, grans restaurants de la ciutat van baixar al nivell del port i van portar al carrer les seves propostes, per a que la gent pogués tastar el que fan amb una versió ràpida i més econòmica del que acostumen a servir.
I, no va defraudar.
Personalment, vaig tastat us quants plats:
Pollastre al curry - Tandoor (c. Aragó, 8 - Barcelona)
L' Ivan Surinder fa uns currys deliciosos. Dels que repeles el plat.
Caneló trufat de l'àvia Nicolasa - Restaurant Amaya (La Rambla, 20 - Barcelona)
Em va sorprendre positivament el gust tant tradicional d'aquest caneló de rostit, per part d'un restaurant situat a una zona de la Rambla que no associo a bon menjar.
Simbad - Bubó (c. Caputxes, 10 - Barcelona)
Els de Bubó sempre tenen una joia a mostrar. I aquesta peça ho és tant per meravellós aspecte visual com pel delicat gust.
Lemon pie gelat - Espai Sucre (c. Sant Pere més Alt,72 - Barcelona)
Els d'Espai Sucre no acostumen a fallar quan presenten una visió particular d'una recepta clàssica. I enguany han fet una versió en got del lemon pie molt fresca i lleugera.
Bombeta d'ànec i tòfona - El Chigre 1769 (c. Sombrerers, 7 - Barcelona)
Versió refinada de la Bomba de la Barceloneta. L'ànec i la tòfona hi són presents i ben combinats.
Taco al pastor - Oaxaca (Pla de Palau, 19 - Barcelona)
En qüestió de menjar mexicà, el Oaxaca és a un grandíssim nivell. La carn era al punt i estava ben especiada.
Cua de bou, gamba i gingebre - Quillo (c. Rec Comtal, 2 - Barcelona)
Boníssim mar i muntanya amb uns productes molt bons i molt ben tractats.
Bunyol de bacallà i guisat de peus de porc - Fonda Espanya (c. Sant Pau, 9 - 11 - Barcelona)
Un mar i muntanya combinant dos platillos tradicionals. Excel.lent combinació respectant-se, cada preparació, el gust.
L' Ivan Surinder fa uns currys deliciosos. Dels que repeles el plat.
Caneló trufat de l'àvia Nicolasa - Restaurant Amaya (La Rambla, 20 - Barcelona)
Em va sorprendre positivament el gust tant tradicional d'aquest caneló de rostit, per part d'un restaurant situat a una zona de la Rambla que no associo a bon menjar.
Simbad - Bubó (c. Caputxes, 10 - Barcelona)
Els de Bubó sempre tenen una joia a mostrar. I aquesta peça ho és tant per meravellós aspecte visual com pel delicat gust.
Lemon pie gelat - Espai Sucre (c. Sant Pere més Alt,72 - Barcelona)
Els d'Espai Sucre no acostumen a fallar quan presenten una visió particular d'una recepta clàssica. I enguany han fet una versió en got del lemon pie molt fresca i lleugera.
Bombeta d'ànec i tòfona - El Chigre 1769 (c. Sombrerers, 7 - Barcelona)
Versió refinada de la Bomba de la Barceloneta. L'ànec i la tòfona hi són presents i ben combinats.
Taco al pastor - Oaxaca (Pla de Palau, 19 - Barcelona)
En qüestió de menjar mexicà, el Oaxaca és a un grandíssim nivell. La carn era al punt i estava ben especiada.
Cua de bou, gamba i gingebre - Quillo (c. Rec Comtal, 2 - Barcelona)
Boníssim mar i muntanya amb uns productes molt bons i molt ben tractats.
Bunyol de bacallà i guisat de peus de porc - Fonda Espanya (c. Sant Pau, 9 - 11 - Barcelona)
Un mar i muntanya combinant dos platillos tradicionals. Excel.lent combinació respectant-se, cada preparació, el gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada