22 de set. 2017

BCN-Tast 2017

Molt bon nivell.

Això és com es pot resumir el BCN-Tast celebrat a Barcelona entre 14 i el 17 de setembre al Museu Marítim de Barcelona.



Diferents restaurants van proposar una tapa que es podia acompanyar d'una San Miguel. Hi havia propostes amb orígens a diferents parts del món i variades, de forma que no es podia avorrir el paladar.



D'entre les propostes, vaig fruir de:

México en la boca



Aquesta proposta, procedent del Coolinary Market, després d'un concurs per votar una tapa, i realitzada per Corazón de Agave era una deliciosa cochinita pibil sobre una cruixent tortilla de blat de moro.


Ceviche Lavietnamita



El restaurant Lavietnamita va omplir de sensacions a qui tastava el seu meravellós ceviche de perca acompanyat d'escuma de coco.


Venezuela Pabellón



La gent del Bistró 58 va condensar en una tapa, d'una forma magistral, el Pabellón, el plat més emblemàtic de Veneçuela.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada