El 30 de setembre, a l'Espai Cuina del Mercat de la Guineueta es va fer la presentació del Mercat de Mercats d'enguany.
L'eix central de la xerrada va ser l'ou.
Per començar, la Maruja (paradista del mercat, de la secció d'aviram, Siscu) ens va explicar que la divisió entre ous blancs i rossos es deu al tipus de gallina, no a cap altra cosa. Per tant, el color dels ous no indica una major qualitat o una menor, d'això és responsable l'alimentació de les gallines. El fet que l'aliment de les gallines sigui tan determinant per a la qualitat dels animals i els ous fa que la Maruja compri el seu gènere a les mateixes granjes de fa molt de temps, perquè així sap el que mengen.
Mentre la Maruja ens anava il·lustrant el matí sobre els ous i l'aviram, la Marta, del blog Padenous anava preparant la mise-en-place de la seva intervenció a la segona part de la jornada.
Es va marcar unes magdalenes de pastanaga boníssimes.
L'eix central de la xerrada va ser l'ou.
Per començar, la Maruja (paradista del mercat, de la secció d'aviram, Siscu) ens va explicar que la divisió entre ous blancs i rossos es deu al tipus de gallina, no a cap altra cosa. Per tant, el color dels ous no indica una major qualitat o una menor, d'això és responsable l'alimentació de les gallines. El fet que l'aliment de les gallines sigui tan determinant per a la qualitat dels animals i els ous fa que la Maruja compri el seu gènere a les mateixes granjes de fa molt de temps, perquè així sap el que mengen.
Mentre la Maruja ens anava il·lustrant el matí sobre els ous i l'aviram, la Marta, del blog Padenous anava preparant la mise-en-place de la seva intervenció a la segona part de la jornada.
Es va marcar unes magdalenes de pastanaga boníssimes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada