< Prèvia
I, acompanyant els arrossos, la crema d'arròs amb xocolata de la línia "Dely&Rice"
Tot sola estava molt bona, però em vaig atrevir a fer-ne unes variants:
Bicolor de xocolata i natilles
És tan simple com fer la crema de xocolata com indica el paquet. Omplir mig got. Abans de menjar, acabar d'omplir el got amb natilles (mira la recepta aquí) i canyella en pols.
Xocolata i mascarpone
Fer la crema de xocolata com indica el paquet. Abans de servir, posar per sobre una mica de mascarpone batut i una mica de coulis de maduixa (aquí tens la recepta).
El Molí de Rafelet és un encert. Amb els seus productes, no dubteu que tindreu qualitat.
I, acompanyant els arrossos, la crema d'arròs amb xocolata de la línia "Dely&Rice"
Tot sola estava molt bona, però em vaig atrevir a fer-ne unes variants:
Bicolor de xocolata i natilles
És tan simple com fer la crema de xocolata com indica el paquet. Omplir mig got. Abans de menjar, acabar d'omplir el got amb natilles (mira la recepta aquí) i canyella en pols.
Xocolata i mascarpone
Fer la crema de xocolata com indica el paquet. Abans de servir, posar per sobre una mica de mascarpone batut i una mica de coulis de maduixa (aquí tens la recepta).
El Molí de Rafelet és un encert. Amb els seus productes, no dubteu que tindreu qualitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada