El passat 17 d'abril vaig tenir l'ocasió d'anar a una sessió de cuina per a gastroblocaires amb en Pep Nogué. Va ser una experiència molt bona, amb ganes de repetir.
En ella, el xef ens va parlar de diferents tècniques de cuina i com fer alguns plats de cuina de temporada. Els plats que va peparar varen ser:
Tots els plats vàren ser regats amb un magnífic vi blanc d'Alella: Pansa Blanca
Una deliciosa sessió, unes delicioses receptes... un plaer haver conegut en Pep Nogué.
En ella, el xef ens va parlar de diferents tècniques de cuina i com fer alguns plats de cuina de temporada. Els plats que va peparar varen ser:
Brou de gambes amb llegums i pernil
Bombó de fuet
Salmó fumat amb coliflor
Tàrtar d'ànec
Magret d'ànec amb maduixots
Tots els plats vàren ser regats amb un magnífic vi blanc d'Alella: Pansa Blanca
Una deliciosa sessió, unes delicioses receptes... un plaer haver conegut en Pep Nogué.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada