Preparar una bona "Minestrone" és senzill i barat:
En 2,5 litres de brou de verdures, coure un tros d'os de pernil, una ceba gran i un pebrot verd tallats a tires fines i una pastanaga tallada a daus petits. Quan les verdures estiguin cuites, retirar l'os de pernil, afegir 100 g de mongetes cuites, un grapat de pasta de sopa, alfàbrega i orenga. Servir quan la pasta estigui cuita.
El brou de verdures pot ser el resultat d'haver bollit verdures per a una altra recepta, de forma que no tirarem res.
Entrada original al blog "Beatus Ille".
En 2,5 litres de brou de verdures, coure un tros d'os de pernil, una ceba gran i un pebrot verd tallats a tires fines i una pastanaga tallada a daus petits. Quan les verdures estiguin cuites, retirar l'os de pernil, afegir 100 g de mongetes cuites, un grapat de pasta de sopa, alfàbrega i orenga. Servir quan la pasta estigui cuita.
El brou de verdures pot ser el resultat d'haver bollit verdures per a una altra recepta, de forma que no tirarem res.
Entrada original al blog "Beatus Ille".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada