13 d’oct. 2015

Barcelona Degusta 2015

Del 24 al 27 de setembre es va celebrar a Barcelona el V Barcelona Degusta. Dins d’aquest esdeveniment, també es va celebrar el IV BCN & Cake.


Vaig anar convidat com a blogger i em va servir per poder aprofitar els quatre dies: escoltar experts, conèixer coses noves, trobar-te amb gent que coneixes…



L’espai on era el Barcelona Degusta era prou ampli com per a que no hi haguessin aglomeracions… En alguns moments hi va haver molta gent, però no hi va haver moments insuportables. Però, al anar els quatre dies, vaig tenir l’ocasió d’anar coneixent tot de mica en mica.







D’expositors hi havia de tot tipus: sector carnic, sector dolç (molt, doncs era el que formava part del BCN & Cake), sector fleca…



Hi havia expositors no molt coneguts per al públic en general, així com els que són coneguts, com PanesCreativos, d’en Daniel Jordà.



Els stands dels expositors del BCN & Cake eren on es concentraven les meravelles visuals de l’esdeveniment, doncs s’hi podien veure les obres d’art que en els darrers anys es fan amb els pastissos.



En qüestió de menjar, vaig gaudir amb les empanades del Muns

 
els pastissets portuguesos d’ Amalia’s (tot un descobriment a fer a Barcelona)

 
i els mochis del Mosquito.



Per seguir la moda de la cervesa artesana, hi havia un espai dedicat a aquesta beguda, on es podia tastar la producció de diferents artesans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada