26 de nov. 2015

Els cracks al Barcelona Degusta

A més del número de visitants, la importància que té el Barcelona Degusta vé donada pel nivell dels professionals que assisteixen. I enguany va ser molt alt.


Em vaig perdre l'Escribà i en Joan Roca, però vaig poder escoltar les explicacions que feia el grandíssim Carles Gaig sobre com fer plats de festa major tradicionals.


També, hi era present la magnífica Carme Ruscalleda, que va ser un showcooking on va mostrar la seva perícia als fogons.




En David Pallàs hi va ser ben present a l'esdeveniment, doncs a més de realitzar un showcooking on va mostrar algunes de les seves tècniques a l'hora de treballar la xocolata, també va realitzar algun taller especialitzat.



Sense deixar la pastisseria, en Sergi Vela va presentar el seu llibre “Mamá, quiero ser pastelero”, on s'expliquen receptes de pastisseria d'una forma molt amena per a que els nens i les nenes es puguin introduir en el món de la pastisseria. Per a demostrar-ho, va realitzar un dolç de xocolata amb l'ajut d'alguns dels participants al llibre.



En Sergi de Meià, ens va parlar del seu nou projecte, on la gastronomia i la natura s'uneixen fins i tot en el restaurant. També va posar cara a tos els seus proveïdors, doncs ell és un defensor i promotor de la cuina Quilòmetre 0.




L'Isma Prados va representar Mercabarna. Ens va parlar del que és aquest centre logístic així del que representa per a la gastronomia. Ens va cuinar un mar i muntanya espectacular.






En un post posterior parlaré d'en Daniel Jordà. Bé, de la xerrada que va fer. Però no voldria deixar d'esmentar-lo aqui ja que va ser un crac omnipresent: els quatre dies que va durar el Barcelona Degusta, els quatre dies va ser-hi al peu del seu stand, difonent la seva visió del món pa i explicant els pans que fa.




Per últim, no em voldría deixar la gent d'Espai Sucre... En Walter Vogt va ser un dels primers professionals en posar en marxa l'esdeveniment amb les seves classes.




I la Betina Montagne... com en Jordà, al peu del canó tots els dies, a l'stand d'Espai Sucre i, també, donant classes quan li tocava. Personalment tinc una debilitat per ella, ja que va ser la meva primera professora en pastisseria, en un curs sobre pastisseria americana. Si alguna cosa destaca en la Betina és la seva passió per la pastisseria i la grandíssima capacitat per transmetre els seus coneixements.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada