24 de juny 2017

Tast a la Rambla 2017 - Massimo Pignata, Delacrem

Els que m'heu pogut llegir amb anterioritat sabreu que, quan hi ha un esdeveniment gastronòmic, m'agrada tant menjar com assistir a xerrades i showcookings.

I en aquest "Tast a la Rambla" he tingut l'ocasió d'escoltar un artista del gelat, en Massimo Pignata del Delacrem.


Durant la xerrada ha demostrar que el seu interés en els gelats és la qualitat. Però amb un toc d'innovació. Innovar sense oferir productes de qualitat i fer servir matèria prima sense qualitat no és quelcom que vagi amb en Massimo Pignata. 


Ens ha parlat de la seva roda: un concepte on al centre de la mateixa se situen gelats que són durant tot l'any i, al voltant, hi són els sabors que canvien amb les temporades o mesos. A Delacrem es fan servir les matèries primeres en el seu punt òptim, per tant, quan és la temporada.


Vàrem tastar dos gelats sorprenents:

El primer va ser de pa amb oli i sal. D'un berenar tant tradicional a Catalunya, en Massimo Pignata n'ha fet un deliciós gelat que vé molt de gust menjar. Me'l vaig imaginar combinat amb gelat de xocolata...


El segon, va ser un gelat se sèsam negre fumat. Encara que pensava que hi trobaria gust a llenya, el gelat tenia un delicat gust a sèsam i una fràgil cremositat. Em va agradar, malgrat ser el gelat amb el gust més xocant que he tastat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada