5 de des. 2017

All Those Food Market - Hivern 2017

El fred va demostrar que l'All Those Food Market és una cita imprescindible a Barcelona, doncs encara que les temperatures van ser baixes, el Museu Marítim de Barcelona es va omplir.





Els jardins del museu estaven plens de gom a gom d'aquells que volien gaudir de les menges dels "foodtrucks" que, aquest cop, es van transformar en paradetes.








També era el lloc on s'havia de fer cua per a una cervesa o un vermut.






A l'interior del museu, un munt d'artesans mostraven el que saben fer.


















Personalment, aquesta edició, per a mi, té un nom: Kombutxa. Són els productors d'un té fermentat d'origen japonès amb una baixíssima graduació alcohòlica i moltes propietats nutritives.






Em va soprendre el contrast entre l'olor a ferment que desprenia i la meravellosa sensació d'una beguda amb una gasificació agradable i un gust refrescant, que recordava el cava i la sidra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada