28 d’abr. 2018

All Those Food Market 2018 - Primavera (i 2)

L'All Those Food Market de primavera ha tingut el formatge com a producte destacat.

Hi havia el "Crua", una mostra de productors de formatge a partir de llet crua.













Es podia trobar des del mató montserratí de Cal Pujolet ...



... fins el formatge de Cal Majuba, que tenia una capeta de fong que li donava un gust òptim.


Destacar la proposta de La Xiquella, amb un deliciós gelat fet a partir dels seus formatges.



També, a aquest especial sobre formatges, s'hi va sumar el Delacrem, d'en Massimo Pignata. Va portar uns quants gelats basats en formatge.


El primer que vaig tastar va ser un gelat fet amb formatge d'ovella fumat amb mel. El vaig trobar molt versàtil, doncs no era massa dolç per identificar-lo com un gelat habitual. Vaig trobar que era una base magnífica per fer tant un plat salat (afegint-hi encenalls de pernil, per exemple) com dolç (afegint-hi fruita).


L'altre que vaig tastar va ser un de mató amb mel i nous. Delicadíssim, cremós... una meravella!!! I combinat amb el de maduixa...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada