Des del 16 de gener fins el 20 de febrer, es porta a terme al Centre Comercial Glòries la "Ruta de la Tapa - 2015".
Un
uramaki deliciós, de sabor molt fí i de bona factura. Sorpresa interior
calent i cruixent. Amablement van informar que es tractava d'alvocat en
tempura. Molt bona opció!
Secret Ibèric (El Rebost de Can Culleretes)
El secret ibèric és una peça que si la fas bé et dóna un resultat molt bó, però fer-ho malament també és molt fàcil. En aquest cas, el secret estava en el seu punt i anava molt ben acompanyat, contrastant dolços i salats.
Tataki de Salmó (Udon)
Una altra tapa d'ambientació oriental i absolutament imperdible. Tot en el seu punt i de bona qualitat.
Amanida russa (Casa Palet)
Bona amanida russa, de les que es nota que la maionesa la fan bé. Destaca que tots els elements de l'amanida estan integrats sense diferenciar-se (a mi m'agraden les amanides russes així) i unes xips de iuca amb un toc de pebre vermell.
Escalopa de Foie (Drink and Eat)
Espectacular tapa de foie sobre una llesca de brioix i coberta per germinats. La salsa de blat de moro i el toc de fruita de la passió, arrodoneixen la composició.
Imperdible!!!
Per
2,95 € (o 2,50 € si es té la targeta client del centre comercial) es
poden tastar tapes acompanyades per beguda. I a un servidor, aquestes
activitats l'agraden.
Ara que som a l'equador de l'acció, m'agradaria mostrar-vos unes quantes de les tapes que s'hi poden trobar.
Uramaki d'Spicy Tuna (Be Japó)
Secret Ibèric (El Rebost de Can Culleretes)
El secret ibèric és una peça que si la fas bé et dóna un resultat molt bó, però fer-ho malament també és molt fàcil. En aquest cas, el secret estava en el seu punt i anava molt ben acompanyat, contrastant dolços i salats.
Tataki de Salmó (Udon)
Una altra tapa d'ambientació oriental i absolutament imperdible. Tot en el seu punt i de bona qualitat.
Amanida russa (Casa Palet)
Bona amanida russa, de les que es nota que la maionesa la fan bé. Destaca que tots els elements de l'amanida estan integrats sense diferenciar-se (a mi m'agraden les amanides russes així) i unes xips de iuca amb un toc de pebre vermell.
Escalopa de Foie (Drink and Eat)
Espectacular tapa de foie sobre una llesca de brioix i coberta per germinats. La salsa de blat de moro i el toc de fruita de la passió, arrodoneixen la composició.
Imperdible!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada