18 de jul. 2015

16è Premi Bon Preu - Esclat

Dilluns 13, al Teatre Goya de Barcelona es va celebrar la cerimònia de lliurament dels 16 Premi Bon Preu - Esclat, amb el que la cadena premiava receptes de cuina enviades per aficionats a això de menjar.

Va ser una gala força divertida, sobretot, per la presència de l'Orquestrina Bon Preu - Esclat.





















El jurat, integrat pel Pere Tàpias, en Pep Nogué, la Magda Carlas i en Josep Sucarrats van ser els encarregats de donar els premis de les diferents categories.
























A nivell personal, content d'haver estat entre els finalistes de la categoria de postres amb la recepta de "Crema de coco i safrà amb textures".

 Posar a bollir 400 ml de llet de coco, 8 cullerades de sucre i uns brins de safrà (30 mg). Quan bulli, afegir 100 ml de llet amb 1 cullerada i mitja de midó de blat de moro. Quan espesseixi, colar i deixar refredar. En un plat, posar una mica de la crema de coco, una culleradeta de melmelada de pinya, uns grans de magrana i polsim de carquinyolis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada