6 de juny 2015

Curs de Pa amb en Josep Pascual

Quan un té l'oportunitat de fer un curs amb algú com en Josep Pascual, no pot deixar-la passar i ha d'anar on és aquest mestre del pa, en aquest cas, va ser a La Patente.



La teoria no va faltar, explicant els diferents ingredients del pa, les funcions que aquests tenen en el producte, així com les variacions que podem realitzar depenent dels afegits que tingui el pa: per exemple, la farina variarà si la massa no porta sucre, porta una mica o porta molt.

I la pràctica ha estat ben present.

Primer, el mestre mostrant com s'han de fer les coses...



I, després, fent-les nosaltres.






El resultat final, anima molt.





També hem fet altres pans.


Però l'estrella ha estat la pilota de pa.




Els alumnes l'hem feta sota la seva supervisió...


I el resultat, ha deixat sense paraules.





















I, sense cap mena de dubte, voldria acabar amb, per a mi, una frase que ha valgut tot el curs i que recull la saviesa dels mestres: "El pa ha de ser bo, bonic, però, sobretot, nutricionalment extraordinari per a l'organisme".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada