3 de nov. 2017

VI Dia Cuina

A la revista Cuina d'aquest mes, hi apareix un article sobre el VI Dia Cuina.

Com cada any, la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu va ser l'escenari on la revista Cuina va convidar uns quants gastrobloggers. I aquest any, hi vaig poder ser.

El dia el vàrem començar quedant al Mercat de Manlleu per dirigir-nos al Mas Les Basses. Allí, en Josep Capdevila ens va guiar per la seva granja, explicant-nos com funcionava una explotació ramadera ecològica.



Acte seguit, vàrem anar a la Pl. Fra Bernardí, el cor de la Fira, on es van lliurar els premis a receptes amb llonganissa que havia convocat Cuina entre els blocaires. Hi va haver tres premis:

En Xavier Solano, de Flavorcook, va guanyar el premi a la recepta innovadora per un Gelat de Llonganissa.



La Marina Antúnez, de Tapa't de Tapes, va guanyar el premi a la recepta saludable per un Arròs d'estiu amb Llonganissa.



I la Mayte Deza, de La Fonda Deza, va guanyar el premi a la recepta tradicional per un Tàrtar de tomàquet i Llonganissa.




Després dels premis, ho vàrem celebrar anant al Sambucus, on ens van preparar un menú deliciós on el porc era el gran protagonista.

I clar, la Fira va ser tot el dia disponible per a ser gaudida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada