A la revista Cuina d'aquest mes, hi apareix un article sobre el VI Dia Cuina.
Com cada any, la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu va ser l'escenari on la revista Cuina va convidar uns quants gastrobloggers. I aquest any, hi vaig poder ser.
El dia el vàrem començar quedant al Mercat de Manlleu per dirigir-nos al Mas Les Basses. Allí, en Josep Capdevila ens va guiar per la seva granja, explicant-nos com funcionava una explotació ramadera ecològica.
Acte seguit, vàrem anar a la Pl. Fra Bernardí, el cor de la Fira, on es van lliurar els premis a receptes amb llonganissa que havia convocat Cuina entre els blocaires. Hi va haver tres premis:
En Xavier Solano, de Flavorcook, va guanyar el premi a la recepta innovadora per un Gelat de Llonganissa.
La Marina Antúnez, de Tapa't de Tapes, va guanyar el premi a la recepta saludable per un Arròs d'estiu amb Llonganissa.
I la Mayte Deza, de La Fonda Deza, va guanyar el premi a la recepta tradicional per un Tàrtar de tomàquet i Llonganissa.
Després dels premis, ho vàrem celebrar anant al Sambucus, on ens van preparar un menú deliciós on el porc era el gran protagonista.
I clar, la Fira va ser tot el dia disponible per a ser gaudida.
Com cada any, la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu va ser l'escenari on la revista Cuina va convidar uns quants gastrobloggers. I aquest any, hi vaig poder ser.
El dia el vàrem començar quedant al Mercat de Manlleu per dirigir-nos al Mas Les Basses. Allí, en Josep Capdevila ens va guiar per la seva granja, explicant-nos com funcionava una explotació ramadera ecològica.
Acte seguit, vàrem anar a la Pl. Fra Bernardí, el cor de la Fira, on es van lliurar els premis a receptes amb llonganissa que havia convocat Cuina entre els blocaires. Hi va haver tres premis:
En Xavier Solano, de Flavorcook, va guanyar el premi a la recepta innovadora per un Gelat de Llonganissa.
La Marina Antúnez, de Tapa't de Tapes, va guanyar el premi a la recepta saludable per un Arròs d'estiu amb Llonganissa.
I la Mayte Deza, de La Fonda Deza, va guanyar el premi a la recepta tradicional per un Tàrtar de tomàquet i Llonganissa.
Després dels premis, ho vàrem celebrar anant al Sambucus, on ens van preparar un menú deliciós on el porc era el gran protagonista.
I clar, la Fira va ser tot el dia disponible per a ser gaudida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada