De l'1 al 2 de desembre s'ha celebrat a les Reials Drassanes de Barcelona una altra edició de Nadal de l'All Those Food Market.
La gent ha tornat a omplir el lloc on se celebra aquest esdeveniment demostrant, així, que s'espera les propostes gastronòmiques que ofereix, tant de menjar de carrer...
... com d'artesans de menjar, beguda i paraments gastronòmics.
I la gent de Delacrem no falla a la cita, oferint novetats. I, personalment, hi responc no fallant al tast de les seves meravelles. En aquesta ocasió, vaig tastar un refrescant i lleuger gelat de poma al forn amb canyella i un, extraordinàriament deliciós de moniato, amb una celestial cremositat i una sorprenent sensació de calidesa.
La gent ha tornat a omplir el lloc on se celebra aquest esdeveniment demostrant, així, que s'espera les propostes gastronòmiques que ofereix, tant de menjar de carrer...
... com d'artesans de menjar, beguda i paraments gastronòmics.
I la gent de Delacrem no falla a la cita, oferint novetats. I, personalment, hi responc no fallant al tast de les seves meravelles. En aquesta ocasió, vaig tastar un refrescant i lleuger gelat de poma al forn amb canyella i un, extraordinàriament deliciós de moniato, amb una celestial cremositat i una sorprenent sensació de calidesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada