Crec que no m'equivoco al dir que el fuet és
l'embotit català més popular que hi ha. I, per tant, és objecte de produccions
d'una qualitat normaleta o baixa perque importa més la quantitat que se'n fa.
Però el de Mitjans és diferent.
És un fuet on s'empren carns de gran qualitat, amb la quantitat de greix justa. Es barreja aquesta carn amb tòfona negra d'hivern i es deixa assecar el temps que necessiti.
El resultat és un fuet de gust equilibrat, amb un gust i aroma a tòfona important. De textura tova però no pas crua.
Òptim per menjar sol, acompanyat per un bon pa amb tomàquet o per realitzar una recepta on el fuet sigui important.
És un fuet on s'empren carns de gran qualitat, amb la quantitat de greix justa. Es barreja aquesta carn amb tòfona negra d'hivern i es deixa assecar el temps que necessiti.
El resultat és un fuet de gust equilibrat, amb un gust i aroma a tòfona important. De textura tova però no pas crua.
Òptim per menjar sol, acompanyat per un bon pa amb tomàquet o per realitzar una recepta on el fuet sigui important.
Pelar mig fuet i tallar-lo bem petit. Afegir-hi tres
tomàquets de penjar ratllats i un raig d'oli. Barrejar i deixar reposar 5
minuts. Mentrestant, aplanar quatre talls de pa de motlle fins que quedin fins.
Tallar petits rectangles i torrar-los. Sobre un rectangle, posar uns punts de
confitura de pebrot i una capa de fuet. Cobrir amb un altre rectangle i
repetir. Sobre el tercer rectangle, acabar amb una mica de fuet i un raig
d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada