12 d’oct. 2017

Cocteleria Sapelly

La ciutat de Barcelona té una nova referència en l'àmbit de la cocteleria... o mixologia, com es diu ara. Es tracta del Sapelly.

Amb l'Alessandro Martino comandant la barra, aquest petit espai de l'Eixample promet molt.




Per començar, el vespre de la inauguració, l'Alessandro va preparar tres còctels que van despertar la curiositat: el més normal és prendre'n un, però el primer va fer voler tastar el segon i el segon va causar anar pel tercer.





Hi havia un còctel de brandy i rom (i altres ingredients) que era un homenatge a en Jerry Thomas, conegut per la seva tasca a l'Speakeasy, qui va popularitzar un còctel similar. En aquest lloc, durant la Llei Seca, es va polularitzar sl servir els còctels com a ponx, doncs era una forma ràpida de servir la beguda. Recordem que era una època on la policia entrava on sospitava que hi havia alcohol, llavors no hi havia massa temps per a perdre en preparacions. Jo desconeixia la història, però l'Alessandro ens va fer una ràpida masterclass.



Refrescant va ser un còctel a base de vodka, Aperol, bergamota i mix sour (preparació feta amb aranja rosa i taronja).


Per poder arribar a casa, la tríada coctelera de la tarda la completava un combinat sense alcohol fet amb pinya, aranja rosa i un xarop de canyella i cardamom que preparen ells mateixos.
 



Espero que el Sapelly tingui una llarga vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada