20 d’abr. 2018

Alimentaria 2018

Per algú a qui l'agrada la gastronomia, com a mi, aquesta ha estat una de les setmanes grans que hi ha al calendari, doncs ha estat la setmana de l'Alimentaria.



El gran saló de l'alimentació se celebra cada dos anys, per això és molt esperat entre els que ens agrada tot el que envolta el menjar. És enorme, inabastable, fins i tot en els quatre dies que dura. Enguany ha estat més gigantesc, doncs s'ha juntat amb l'Hostelco.



Si heu llegit diaris o escoltat notícies sobre l'Alimentaria 2018, tots han coincidit en senyalar que es busca la salut. És cert: dolços amb menys sucres, aliments amb menys greix, alternatives edulcorants, superaliments...



Fer menjar cada cop més saludable ha estat una gran preocupació. Però no podem deixar de banda la presentació de novetats; la mostra de productes autòctons; la reivindicació de la indústria alimentaria de moltes zones del món...



En fi, un munt de temes que no es poden tractar en un sol article, per això us demano que estigueu atents al blog, perquè en faré uns quants.

És que Alimentaria dóna per molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada