2 d’abr. 2018

Carpe Birrem 2018 - Calella

La Setmana Santa d'enguany ha servit per a que Calella acollís una edició del Carpe Birrem, un festival itinerant de cervesa artesana. Com tot festival d'aquesta mena, els que ens agrada la cervesa artesana hem pogut tastar, sobretot, el que fan les cerveseres locals.




Primer, he tastat l'IPA Julián Gorospe (de Catalan Brewery), força lupulada, com és lògic en l'estil de cervesa. D'aromes florals i de fruita, té un gust amb reminiscències al litxi.



Després, he tastat una Pale Ale de la Popaire. M'ha semblat una cervesa que tenia uns punts dolços, acaramelats.



Per últim, ha vingut una Blonde de la Popaire. Refrescant, amb gust de cereals i fruita seca: he trobat que deixava a la boca el sabor de les llavors de girasol.



I per acompanyar la cervesa, res millor que el menjar. Un grapat de foodtrucks han permès escollir el que es volia endrapar. 














Personalment, he menjat unes empanades argentines escandalosament bones, del Magoya. Mai havia menjat unes empanades tan sucoses ni tan plenes. Amb dues (una de tonyina i una altra de vedella) he dinat prou bé.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada