17 de maig 2018

Cook and Travel Fest 2018

La setmana passada vàrem tenir la primera edició del "Cook and Travel Fest", un esdeveniment que vol unir viatges i cuina, sobretot, permetent viatjar a diferents països a través del menjar. Tot, sense moure'ns de l'Antiga Fàbrica Damm.


Hi havia un generós grup de paradistes oferint productes de diferents parts del món...


















... així com més d'una dotzena de restauradors de diferents països mostrant la seva cuina.




















El Brasil va ser representat pel João Alcantara (Fogo), amb un deliciós "pão de queijo" amb costella fumada.


De la cuina de l'Israel (Shaq Shuq), vaig tastar un saborós xawarma.




El Mosquito, hi era amb els seus deliciosos dumplings asiàtics. Els fan de vici!



Del Vietnam, el restaurant Món Viêt va portar uns rotllets molt frescos i lleugers.



A més, hi va haver una extensa programació de xerrades i showcookings extraordinàriament interessants, doncs no cada dia es pot escoltar en directe a gent com en Takashi Ochiai o en Daniel Jordà.



Com en qualsevol esdeveniment, en especial en la primera edició, hi va haver coses que es poden millorar com fer que tots els paradistes estiguin sota cobert (per evitar visites indesitjables com la pluja) i posar barres a la zona de restaurants per permetre posar els plats a qui mengen dempeus, ja que les taules i cadires es van convertit en objectes desitjats a l'hora de menjar. Però de segur en propers anys, això se soluciona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada