20 de juny 2018

Mini-magdalenes de "La Granja"

Els amics de "La Granja" han tornat a confiar en el paladar d'un servidor per a tastar una nova línia de productes: unes delicioses mini-magdalenes.



Aquests dolços, pensats per als més petits de la casa, han estat fets amb la colaboració de la Fundació Alícia, a fi de crear uns productes més sans dels que es poden trobar pels més petits. Aquest augment de la qualitat nutricional dels productes (a més de la normal dels seus ingredients) l'han aconseguit introduïnt verdures i iogurt. Sí, verdures a uns dolços:

- Mini-magdalenes de maduixa
Contenen, a més remolatxa. Tenen un aroma delicat a maduixa que les fa molt fresques.



- Mini-magdalenes de plàtan i xoco-xips
Contenen, a més coco i pastanaga. Malgrat que poden semblar embafadores, són molt lleugeres. I la combinació plátan i xocolata és una aposta guanyadora.


- Mini-magdalenes de mandarina
Contenen, a més, carbassaa. Molt fresques! Tenen un puntet cítric deliciós.



Són uns productes, com he dit abans, boníssims i de qualitat, però tenen, com afegit, que col·laboren amb L'Espiga, una entitat que treballa amb persones amb discapacitat, per tal que tinguin una vida el més autònoma possible.

I no em vaig limitar a menjar-me-les. També en vaig fer algunes receptes:

Cheesecake de plàtan en got





























Barrejar 170 gr de formatge crema amb 150 gr de puré de plàtan (triturar plàtan madur). Posar en un got una mica de mini-magdales de plàtan i xoxo-xips trencades. Per sobre, afegir la barreja del plàtan i el formatge crema. I acabar amb toffee i plàtan caramelitzat (amb caramel fet amb sucre).


Cheesecake de maduixa per parts





























Barrejar 125 gr de formatge crema amb una cullerada de salsa de maduixa. En un plat, fer una capa de salsa de maduixa i posar un parell de quennelles petites de la barreja de formatge crema i maduixa i uns trossos de mini-magdalena de maduixa.


Sobre el taronja





























En un got, posar uns daus petits d'albercoc. Per sobre, afegir iogurt de mango, una mica de mini-magdalenes de mandarina i mel de taronger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada