13 de juny 2018

Tast a la Rambla 2018

Si hi ha una cita anual que espero amb especial interès és el "Tast a la Rambla".



La Rambla de Santa Mònica de Barcelona és, durant una mica més d'un cap de setmana, un centre d'atenció gastronòmica. Acompanyats per un bon temps, habitualment, es poden tastar el que cuinen molts noms coneguts dels fogons barcelonins.











L'oferta és molt variada i no crec que es pugui tastar tot si no és dinant i sopant durant tots els dies de la festa.

Enguany, el que vaig tastar va ser:

Un deliciós entrepà de xipirons gens greixosos de Casa Nova (Passeig del Born, 27).




El Mano Rota (c. Creu dels Molers, 4) oferia un entrepà de soft shell crab. El vaig agafar per curiositat, perquè no havia tastat aquest tipus de cranc i vaig quedar gratament satisfet del resultat.



L'entrepà de porc rostit amb envinagrats del Bicnic (c. Girona, 68) era molt saborós.



I la samosa del Tandoor (c. Aragó, 8 - Barcelona)... deliciosa!!!!



Una aposta segura és l'arròs del Xerta (c. Còrsega, 289). Enguany, un arròs amb ànec deliciós.



La Barra de Carles Abellán (Hotel W) va posar sobre el taulell una escrita amb una salsa que recordava la de la tripa amb cigrons.



El moment xocolater el va posar Canal (c Calvet, 15) amb una Sacher.




Òbviament, no podia deixar de passar per Essence Espai Sucre (c.Sant Pere més Alt, 72) i tastar el seu refrescant cheesecake.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada