4 de nov. 2018

VII Dia Cuina

Als quioscos ja podeu trobar el número de la revista Cuina amb l'article del VII Dia Cuina.

Com és habitual des de fa uns anys, la gent de la revista Cuina organitza un concurs de receptes entre els blocaires gastronòmics. I ens reunim tots a la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu.



Enguany, a més de gaudir de la Fira, vàrem tenir l'oportunitat de visitar un obrador d'embotits, el de la xarcuteria Can Molist, on vàrem saber com es fan els embotits i en vàrem tastar uns deliciosos, com la llonganissa que va guanyar l'any passat el Concurs Nacional de Llonganissa.




Després, vàrem tenir l'oportunitat de visitar el campanar de l'esglèsia de Santa Maria de Manlleu, des d'on es té una magnifica panoràmica de la ciutat i els voltants.




La darrera estació del recorregut per la ciutat va ser la Casa de Cultura de Can Puget, on a més d'admirar l'edifici, vàrem gaudir de l'exposició de l'obra d'una artista, Núria Grygús, que també té present la gastronomia.




Pel que fa al concurs de receptes, l'Anna Genís (del blog Llepadits) va guanyar el premi de recepta innovadora amb una "Cúpula de formatge farcida de cervesa fumada".



La Sara-Maria Ayxàs-Valls (del blog Delícies del Rebost) va guanyar el premi a la recepta tradicional amb un "Escabetx de conill a la cervesa".



I l'Anna Fornell (del blog Cuina fàcil) es va fer amb el premi de recepta saludable amb uns "Canelons de verdures i ceps amb salsa de cervesa".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada