5 de febr. 2019

Fira de la Candelera 2019

Si hi ha una fira amb potència i tradició, aquesta és la Fira de la Candelera de Molins de Rei. No s'arriben a les 168 edicions (xifra aconseguida enguany) amb facilitat sinó amb esforç. Els molinencs senten la fira amb orgull i veuen com la vila es transforma en un centre d'atracció de visitants.



És una fira de fires, on es poden trobar una part pels brocanters, una altra per l'artesania, una altra per maquinària industrial... i d'altres més relacionades amb el menjar, com la zona del verd, on es podien trobar arbres i plantes vives...








... i productes del camp.





Pels carrers de Molins, hi havien paradetes i furgonetes on es podia menjar una variada oferta de plats.





Al veure que hi havia la gent de Magoya, no vaig poder evitar atansar-m'hi, doncs fan les millors empanades argentines que he tastat, en especial la de carn.




També va caure un entrepà de "vacío" molt ben fet i ben condimentat amb chimichurri.



Molts productors d'aliments eren presents amb el que saben fer.







Un exemple de bons productors, els amics d'El Molí de Rafalet, amb en Rafel Margalef al davant, que van portar fins a Molins els seus extraordinaris arrossos...



... que van ser objecte d'uns showcookings com el de la Montse Bertran, qui va fer un parell de receptes medievals (la seva especialitat, doncs uneix història i cuina): arròs amb espècies i menjar blanc.































I ja que era a Molins, no vaig poder deixar de fer una visita a la Pastisseria Cardona...





























... i fer un tast de la seva Coca de la Candelera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada