13 de set. 2020

Say Cheese Barcelona 2020

El 2020 vindrà marcat per la Covid. Aquesta malaltia, produïda per un coronavirus que ha fet famosa tota la familia "corona-", ha causat un trasbals a nivell mundial. Tot s'ha vist afectat, fins i tot esdeveniments públics que, encara que es fessin a l'aire lliure, han d'estar sotmesos a tot un seguit de restriccions, variables segons l'afectació de la malaltia.

És per això que la gent d'Expogestió (experts en la gestió d'esdeveniments) s'ha hagut de posar les piles i donar-li a la inventiva, fruit de la qual ha sorgit la "Say Cheese", una fira dedicada al món del formatge artesà, on hi haurà un bon munt de productors amb uns formatges fets amb cura, amb tots els sentits. 



Hi seran: 

Làctics Portella

Formatgeria del Miracle

Murgó Formatges

Formatge Bauma

Làctics Ubach

Formatges Montbrú

Formatges Sant Gil d’Albió

Peralada Mas Marcè

Formatges Muntanyola

Formatges Serra del Tormo

Formatgeria Mas Rovira

Tros de Sort

Formatges Riudavets

Formatges Camps

Formatges Reixagó

Formatgeria de Clua

Formatgeria La Frasera

Molí de Ger

Cal Quitèria – Formatges de Ponent

Formatges Montllobe

Formatgeria Roura Soler

Formatges Veciana

Mas Claperol

Mató d’Ullastrell


Sense oblidar-se dels Cellers Maset i la Minera que s'encarregarn dels vins, caves i cerveses que acompanyaran els formatges.

Tots ells seran els expositors presents a l'Estació del Nord de Barcelona, el cap de setmana del 19 i el 20 de setembre d'enguany.


I on rau la inventiva? Doncs que del 15 fins el 19 de setembre la fira serà en funcionament de forma virtual: www.firesvirtuals.cat . D'aquesta forma, si teniu alguna por de la Covid, podreu gaudir de la fira sense cap problema. Fins i tot si no podeu ser a Barcelona el 19 i el 20 de setembre, serà una bona forma de ser al dia en qüestió de formatges catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada