26 d’abr. 2015

La Monroe de la Filmo

El passat dia de Sant Jordi vaig tenir l'oportunitat de repetir visita a La Monroe de la Filmo (Pl. Salvador Seguí, 1 - Barcelona). Aquest cop acompanyat de la meva dona. I es va confirmar el que havia vist a la primera visita i el que segueixo a les xarxes socials: en uns anys en què es porta parlant de l'Slow Food, La Monroe de la Filmo és un cas (no aïllat, perquè és una bessona de Las Fernández, al c. Carretes, al mateix Raval) del que podríem dir Good Mood Food, o menjar del bon rotllo. I és que surts amb un bon rotllo quan has menjat, reflex d'un molt bon ambient de treball en l'equip professional.
























I el menjar... sincerament, és la millor relació qualitat-preu que et pots trobar a Barcelona. És molt difícil trobar restaurants amb un tracte al producte exquisit a un preu de 10,90 € el menú de migdia (2 plats, pa, beguda i postres).

Fingers cruixents de pollastre amb guacamole: extraordinàriament cruixents sense estar secs. Un pèl picants. I gens greixosos.


Amanida amb tomàquet cor de bou i ventresca de tonyina: grans productes!! Difícil trobar una ventresca tan sencereta (de qualitat) en una amanida sense que sigui un plat caríssim. El  tomàquet, extraordinari.


"Cazón" al vapor amb cloïsses: quina suavitat i delicadessa!


Filet de porc marinat amb Teriyaki i puré de patata i carbassa: porc de gust delicat, gens sec. Carn en el seu punt!


Brownie: pel meu gust li faltava quelcom de fruita (coulis) a l'acompanyament, però no era embafagador. Bo!



Gelat de crema catalana: molt bo! Cremós i amb un cruixent de sucre cremat gens dur.




Conclusió: aneu a La Monroe si encara voleu menjar bé, a gust i a un preu molt més que decent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada